Totalentreprenad i Stockholm

En totalentreprenad i Stockholm är perfekt för dig som vill ha en helhetslösning till ett fast pris. Genom att anlita en totalentreprenad när du ska renovera din lägenhet, villa eller sommarstuga får du vägledning genom hela processen. Som kund informerar du om dina önskemål, därefter återkommer totalentreprenaden med en tidsplan och budgetförslag. Därefter sköter totalentreprenaden kontakt med olika hantverkare, firmor och ser till att materialet kommer till renoveringsobjektet.

Anlita en totalentreprenad i Stockholm

Med en Ledande totalentreprenad stockholm kan du känna dig trygg med ett fast pris samtidigt som du får full koll på hur byggprojektet ligger till. När du anlitar en totalentreprenad i Stockholm går projektet till i olika delar.

Det börjar med att totalentreprenaden skapar sig en tydlig bild över vad du vill ha. Företaget samlar in information om yta, materialval, tidsåtgång och försäkrar sig om att ni är på samma plan. Därefter tar entreprenaden kontakt med alla tänkbara hantverkare som förväntas behövas under projektet. Entreprenaden har ett väldigt brett kontaktnät som de samarbetar med. När ni kommit överens och du godkänt deras offert börjar material beställas in. När materialet väl är på plats kan hantverkarna börja bygga.

Du som beställare av uppdraget kan känna dig trygg med att du konstant får information om hur projektet går till. Det är även du som beställare som bestämmer alla material och godkänner innan något hämtas hem.

Efter ett avslutat projekt

Totalentreprenaden i Stockholm är väldigt mån om sina kunder. Därför är inte deras arbete begränsat till planerings- och hantverkardelen av projektet. Efter avslutat projekt kommer den projektansvarige följa upp för att försäkra sig om att allt fungerar som det ska. Detta är både för att de själva ska kunna ta lärdom av alla projekt dem tar sig an, men också för att inte lämna något arbete halvklart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *